Kaklet är hemma

2016-04-26 09:36:27/Permalink/Hem/Kommentarer (0)
Då har vi fått hem vårt kakel och klinker vi valt ut!! Nu i efterhand så kanske den ljusa plattan vi ska ha på väggen är för grå.. Men tur vi ska ha ljusa möbler så det blir ljust och fräscht av det :). 
Jag kan säg som så att Volvo V70 i all ära! Men igår blev det nog lite för tungt för han! Rejält överlass var det ju verkligen! Var bara någon centimeter ifrån att det skulle skrapa i!
Menmen en övertung bil och en knäckt rygg för min del men äsch! Kaklet är hemma! 
Och kombon är fin! 





X antal timmar

2016-04-20 17:14:25/Permalink/Hem/Kommentarer (0)
Alltså HUUUR många timmar har jag inte lagt på den jävla tegelväggen nu!!!! Riva bort pusten eller vad det var som var ovanpå innan va ju det minst jobbet, men det som gjorde mest skillnad! Det är rengöringen och finslipningen som tagit sån jäääävelens tid! 
Nu har jag tvättat IGEN så nu återstår målning! 
Men lite skillnad blev det minsann! 




Kalashelg!

2016-04-18 11:58:40/Permalink/Hem/Kommentarer (0)
I helgen var det Toms tur att fylla gammal :). I fredags blev en relativt lugn dag med hotellfrukost, minigolf, fika massor av gånger och restaurang på kvällen. 
I lördags hade vi lite kalas för släkten vilket blev lyckat. Vi gjorde både mat och efterrätt som vi aldrig ätit tidigare men båda blev helt ok! 

 
Tom har känt sig hängig hela veckan så det har inte blivit mycket med renovering. Men igår så började jag på ett eget projekt som jag fått av mamma! Har velat ha en telefonbänk ett tag så var det en som skulle slängas på mammas jobb, så nu ska den genomgå en liten skönhetsoperation! Lådan som var till var lite sönder så den började jag på igår att försöka fixa!
Tom verkade lite trött på att jag målar allting vitt som kommer i mina händer men denna va ju faktiskt sönder så måste måla om den då ju ;). Då går det inte att bevara färgen ;). Eller?! Hahha




Nu har Tom övergett mig denna veckan för lite jobb i Mora, så mitt projekt denna veckan är att rengöra tegelväggen! Får hålla tummarna nu att det blir bra!! 

Förresten! Vi gjorde ju en annan skoj grej igår med! Vi blev en tavla rikare! 
Vi har inte så mycket egna tavlor så det va kul att vi hittade denna! Blev riktigt bra tycker jag! 
Däremot tar det emot att spika i dom nyuppsatta tapeterna!! 




Hektiskt igen

2016-04-13 08:56:43/Permalink/Hem/Kommentarer (0)
Igår var åter igen en hektisk dag som för det mesta när man är ledig. 
Jag höll på med den jäkla tegelväggen och murade igen hål och bättrade i fogarna. Jag kan ju säg som så att murare var jag dorakt inte i mitt förra liv!! 
Hoppas nu bara det kommer bli bra så vi slipper måla över den nu när jag lagt ner så mycket tid på den! 
Idag återstår rengöring ! 


Sedan var jag i trädgården resten av dagen och rensade i landen. Det ser inte mycket ut när det är klart men fyfasen vilken tid det tar!!! Helt slut i kroppen idag så det är nog bra träning! 
Två nya blommor fick flytta in med vid grinden :) 


När jag tog en paus på den härliga balkongen fick mina blommor från insidan av huset också sig en makeover. De har växt så det knakar så nu har jag gjort de större så de har mer plats att frodas ;)


När Tom kom hem från jobbet fortsatte vi att lägga lite tak, sen slocknade vi som bara den! 

Nu får vi ta en paus över helgen och fokusera på en helg fylld av kalas istället :) 

Produktiv dag!

2016-04-10 20:11:58/Permalink/Hem/Kommentarer (0)
Idag har varit en relativt effektiv dag! 
Vi började dagen med att köpa ett element av ett par från en blocketannons. Vi har fått ta bort ett stort element vi hade i gamla köket här uppe så vi behövde köpa ett nytt som passade in där vi ska ha det nu. Eller ja nytt  och nytt, det är ju ett sånt gammalt som i resten av huset. 
Dom är tunga som bly, fy katten!!!! 
Vi åkte hem och lämnade elemtet sen åkte vi till biltema där jag sett att de skulle ha elementfärg i sprayform, så en sån fick det bli!! Nu får vi hålla tummarna att det blir bra att måla med bara! 


Sedan behövde både jag och Tom nya byxor så då blev det en tur för att hitta brallor och det hittade vi båda två! 
Jag hittade även ett par nya asicsskor, köpte inte dom men måste åka tillbaka och göra det så joggingen kan dra igång på riktigt!! 

När vi kom hem för 2a gången så började vi på att lägga lite tak i gamla köket, vi hann lite mindre än halva sedan dog borrmaskinen, så då blev det lite spackling för min del :). 


Sedan har vi även hunnit med lite kaffe på balkongen, underbart! 
Så har jag tagit in våren lite i vårt hem och även förplanterat smultron och tomater! Mumsmumsmums! 





Hektiskt

2016-04-05 20:42:11/Permalink/Hem/Kommentarer (0)
Igår var en effektiv hektisk ledig dag.
Först var jag och hälsade på hos syrran och hennes barn. Lekte av mig lite och fick några jordgubbsplantor med mig hem som nu sitter i jorden! 


När jag var ute och planterade jordgubbarna så upptäckte jag att vitlöken jag planterade i höstas har växt som bara den! 
Nu ska här planterad ännu mer ätbara goda saker!! 


Efter besöket hos syrran åkte jag till mamma och pappa och hälsade på lite. Sedan åkte jag och mamma på en liten shoppingtur och jag kom hem med lite blommor som fick sig en plats utanför dörren. 


Sedan åkte jag och Tom och hämtde vår första matkasse som vi börjat med nu. Det verkar vara ganska enkel god mat som jag tror passar oss :). 

Nu längtar jag efter vårvärmen så vi kan göra fint ute i trädgården och sitta o gotta oss på balkongen!!!