Dörröppningar blev till valv

2017-04-21 22:48:59/Permalink/Hem/Kommentarer (0)

Idag har vi fått god hjälp av pappa så idag har det hänt mycket! Vi har haft i tankarna nu ett tag att vi ska förstora dörröppningarna intill vardagsrum och hall så att det blir mer som valv. Förr var det ju alltid en stängd dörr där på grund av att det var en lägenhetshall tidigare. Men idag så sattes sågen i väggen och 20cm rök och det blir kanon! Det kan man se redan nu, så när det blir klart kommer det ju bli enastående! 

Här kommer några bilder hur det såg ut innan vi började och under processens gång. 



Tv-rum före och efter bilder

2017-04-14 09:24:55/Permalink/Hem/Kommentarer (0)

Här kommer äntligen några bilder från tvrummet hur det såg ut innan och hur det ser ut nu. Detta är det roligaste när man kan gå tillbaka och se förändringen!! Se och häpna ;)




Vardagsrum

2017-04-13 11:52:52/Permalink/Hem/Kommentarer (0)

Jag har ju glömt visa att vi är i full gång med vardagsrummet nu. Taket är färdigt, elen är färdig, elementet är målat och även fönsterna! Så nu är det valvet som ska målas som vi har slitit i flera heldagar med för att få bort den gamla färgen! Pjuh

Sen är det bara massa val kvar, hur vi ska göra med kaminen, ska den vara som den är eller göras om. Sedan om vi ska göra dörröppningen större ifrån hallen eller inte. Det är alla dessa val som är så svåra!!!! 



Fönsterbrädan

2017-04-13 09:37:35/Permalink/Hem/Kommentarer (0)

Vi har haft massa problem med att hitta en fönsterbräda till tvrummet bara för att fönstret är så långt. Vi hittade att man kunde måttbeställa men det var tyvärr fruktansvärda priser på det , så tillslut kom vi fram till att vi köper två stycken små och skarvar dem i mitten. Det ville jag egentligen inte göra för jag trodde skarven skulle bli så himla synlig och ful. Men nu har den kommit på plats och det blev faktiskt riktigt bra!! Det enda jag inte är så nöjd över är målningen på den, det blir flammigt tyvärr men det tänker man nog inte på sen när det kommer saker på plats. Igår fick även två små fina blommor följa med hem och inviga fönsterbrädan! 




Pall

2017-04-01 12:49:46/Permalink/Hem/Kommentarer (0)

Tom hjälpte mig med att snickra ihop en pall till vardagsrummet, vår första möbel vi gjort och jag tycker att den faktiskt blev finare än förväntat!