Senaste uppdatering

2018-02-18 17:58:27/Permalink/Hem/Kommentarer (0)

Här är vår senaste uppdatering hur vi vill att köket ska se ut, nu är det bara lite småfix kvar innan vi är klara, samt val av bänkskiva, vitvaror och kran.
Vi har till och med hittat en vask vi gillar! 
Denna med en nersänkt mitt kommer det nog bli. Känns rätt smart att man får plats att diska stora saker och har man bara nåt litet att diska kan man använda sig av den lilla vasken. 





Köket

2018-02-18 17:45:13/Permalink/Hem/Kommentarer (0)
Renovering av kök är verkligen ingen dans på rosor! Visst är det roligt MEN så svårt det är med alla val som ska göras! Vi har nu kommit fram till att vi kommer att ha en dammgrå lucka med utfästa speglar i luckan och vi har kommit fram till hur vi vill att köket ska se ut. Men när det kommer till bänkskiva är vi så kluvna! Till en början var vi helt inne på att vi skulle ha marmor men allt eftersom tiden går börjar vi nu mer och mer luta in oss på svarta bänkskivor. Det är ju så mycket som ska stämma in,  luckfärgen ska passa till bänkskivan och så ska båda de passa till kaklet vi väljer samt golvet, herregud så svårt! Men det ska nog bli något bra tillslut!


Här är några av bänkskivorna vi varit inne på, den vita plattan var bara för att jämföra hur det skulle se ut med vitt kakel till men nu lutar vi åt att inte ha vitt kakel heller. 
Jag verkligen total älskar kaklet på bilden nedan, stora fina plattor upp till taket gör att det ser så lyxigt ut! 
Ja jösses vad man ångrar sig fram och tillbaka med hur man vill ha det!


Nu i helgen började vi förbereda för snickarna som ska komma och riva väggen mellan nuvarande kök och rummet jämte. 
Vi har tagit bort tretexen, elen, taket samt vårt "skafferi" så nu återstår det bara att rörmokaren ska ta bort elementet innan de kan riva väggen. 

Så nu kan man säga att vi är igång igen efter en lång vila :) härligt!