Golvslipning

2017-07-25 21:43:45/Permalink/Hem/Kommentarer (0)

Idag var det spännande att komma hem ifrån jobbet och få se hur långt de hunnit med golvslipningen! Det blev en jäkla skillnad kan man säga! Ljust visste jag att det skulle bli men jag trodde inte såhär ljust :D dock så ska det ju en färg på sedan också så det kommer bli lite mörkare, men inte så mörkt som innan förhoppningsvis. 

Här kommer lite bilder ! 



Slipning!

2017-07-25 11:50:46/Permalink/Hem/Kommentarer (0)

Nu är golvslipningen i full gång!!! Hantverkaren skickade en bild nyss hur det blir! 

Vilken jäkla skillnad det blir! Så ljust och fint! Ska bli spännande att se hur det blir med färgen också sen!!!  



Vardagsrum före och efter bilder.

2017-07-10 20:33:18/Permalink/Hem/Kommentarer (0)
Nu äntligen har jag fått tummen ur och tagit några bilder på vardagsrummet!! Men jag kan säga att om en vecka kommer det inte vara sig likt, för nästa vecka ska vi nämligen slipa alla golv och lacka dom i någon fin färg som vi inte har bestämt oss för ännu! Så spännande! Men här kommer lite bilder ifrån före när farmor och farfar bodde här och hur det ser ut nu när vi nästan är klara !

Garderober

2017-07-09 01:42:59/Permalink/Hem/Kommentarer (0)

2 år tog det oss innan vi tog tjuren i hornen och beställde garderober! Det ska bli så skönt att få en riktig garderob där man kan se vad man har för kläder!! 

Vi beställde med hemleverans så mellan 17-21 skulle de komma. 21:30 dök han upp och släppte av alla varor. Vi började bygga direkt eftersom vi var så taggade! Allt flöt på tills första (den stora) stommen var klar och vi hade rest den mot väggen. Då säger Tom "konstigt att baksidan inte är vit" ja då har vi satt baksidan av garderoben på fel håll!!!! Så den vita sidan in mot väggen och spånskivan in mot garderoben.... Kul sådär klockan elva på kvällen! Det var bara att börja bända upp spikarna en efter en till alla var ute! Men efter det blev det inga fler misstag och idag har vi fått upp all inredning i dom med! 
Imorgon ska vi kolla på knoppar till dörrarna! 



Lill-hallen

2017-07-02 21:14:37/Permalink/Hem/Kommentarer (1)

Idag blev i princip hela lilla hallen färdig!!! Bara lite lister som ska på plats :). 

Sån jäkla tur att vi valde en fondtapet på ena väggen och inte panel på alla väggar! Det blev så fint!!! 



Lilla hallen

2017-07-01 18:38:02/Permalink/Hem/Kommentarer (0)

Idag satte vi en fondtapet i lilla hallen. Vi har varit lite osäkra på hur vi velat ha det där, först tänkte vi klä in allt i träpanel men jag trodde att det skulle bli lite för mycket panel på ett och samma ställe då. Så av en slump kom jag och tänka på en tapet som Tom ville ha i sin hall i sin gamla lägenhet! Och jag tror denna kommer passa kanon till träpanelen vi ska ha!!