TV rummet

2017-02-27 09:38:19/Permalink/Hem/Kommentarer (0)

Nu kan vi i princip säga att tvrummet är färdigt !! Sån himla skön känsla! 

Vi har lite småsaker kvar att göra så som lister och måla om tvbänken men annars är allt stort jobb färdigt! Så nu är det dax för nästa rum! 
Lägger ut några bilder nu men det kommer före och efterbilder senare! 



Händelserikt

2017-02-19 21:03:31/Permalink/Hem/Kommentarer (0)

Ja idag har det hänt mycket här hemma hos oss! Vi började med att tapetsera idag, eftersom vi inte är riktigt klara med all målning så var vi lite begränsade med vart vi kunde tapetsera men fondväggen och den största väggen är klara nu och det blev riktigt fint! Först tyckte vi att tapeten i princip såg ut som gipsskivorna, så till en början var det en liten besvikelse. Men det blev så fint när fondväggen kom på plats! Älskar den tapeten! Riktigt fräck! 

Vi stötte på lite problem på väggen med sneda väggar men om man bortser från det har det gått riktigt bra!!! När vi hade tapetserat klart för dagen så fortsatte vi med det värsta vi vet, måla element! Men nu är det också klart så nu kan vi andras ut till nästa rum! 
Här kommer några bilder under tapetseringens gång! 


Innan vi satte igång såg det ut på detta viset
Tom är i full gång! När inte jag lyckades få det bra så får Tom ta över för husfridens skull ;)

Börjar lida mot sitt slut

2017-02-13 08:30:12/Permalink/Hem/Kommentarer (0)

Nu är alla gipsväggar uppsatta, slipade och klara! Nu är det inte långt kvar till tapetsering, den stora förändringen!!! 

Nu är det bara lite målning som ska göras först, men innan man kan börja måla måste det slipas och få bort gammal färg, det roade vi oss med igår. Vi började med att slipa det som ska bli valvet in, men det hände ingenting nästan hur mycket vi än slipade. Så det slutade med att Tom åkte till affären och köpte färgborttagningsmedel och det verkar funka perfekt!!! Så skönt! 



Skjutdörrarna

2017-02-01 08:44:39/Permalink/Hem/Kommentarer (0)

Igår åkte skjutdörrarna ner och lyckades även få sålt dom, så skönt att bli av med det på en gång så det inte ligger och tar plats och blir förstört!

Det blev så mycket finare bara man fick ner dem och så mycket större!!! 
Nu ska ett finare valv byggas istället.