Oskyldiga wallis

2016-03-30 12:53:37/Permalink/Hem/Kommentarer (0)


Här är en liten kille som ser så oskyldig ut sååå! 
Han hoppade över till mattan som han inte får TRE gånger! Bör tilläggas att han aldrig går på golvet, så idag va han en riktig buse minsann ;)

Gamla köket

2016-03-29 10:05:03/Permalink/Hem/Kommentarer (0)
Igår forrsatte vi greja lite i gamla köket på ovanvåningen. Lite mer el blev dragen och taket blev klart för att läggas. Jag själv grejade med tegelväggen, jag fick bort två av stenarna vi skulle byta ut och fick in nya så nu återstår bara två till som ska bytas ut sen ska det rengöras och målas! 
Önskar man hade mer ledig tid så projekten inte tog så lång tid! 
Det är ju i princip bara söndagarna vi hinner med att göra nåt tyvärr. 





Trädfällning

2016-03-24 22:03:13/Permalink/Hem/Kommentarer (0)
I lördags klippte vi vårt äppelträd i trädgården, men när vi började klippa i detta trädet som står där vi parkerar så märkte vi att det var väääldigt dåligt!! Så idag blev det kapat och får hamna i pappas brasa istället!




Och mina 2 små dom bara njuter av livet!
Waldemar njuter av morot och den andre av lite kel konstigt nog! Han som inte gillar sitta still! 






Taggad!!!

2016-03-22 09:03:56/Permalink/Hem/Kommentarer (0)
Nu är jag taggad till tusen med att bli klar med gamla köket där uppe!! Nu har det inte hänt nåt på länge! Dels har vi varit lata och sen så har tiden inte räckt till. Men i helgen köpte vi tapeter till rummet! Hoppas de kommer bli bra och passar till tegelväggen! Det är så sjuuuukt svårt att välja färger! 
Men så himla skönt när det är valt! Nu återstår det bara att välja badrumsmöbler!!! SVÅRT!!! 




I helgen fick Bosse vara ute för första gången! Han verkade gilla det men va rädd för alla ljud! Han kommer nog skutta runt som ett vilddjur i trädgården i sommar! 




Ny soffa

2016-03-15 14:49:23/Permalink/Hem/Kommentarer (0)
I söndags blev det en väldigt spontan resa till Kungsbacka där jag hade hittat en soffa jag ville köpa och byta ut min lilla 2 sits soffa på ovanvåningen. Så sagt och gjort åkte vi till Kungsbacka och det var på millimetern att soffan gick in i bilen! Så nu är vi en snyggare soffa rikare! Därav blev jag ju bara tvungen att göra om vårt soffbord så det blev lite fräschare! 


Bordet vi har var redan fuktskadat så hade Waldemar bitit sönder lite i nederkanten, så jag skulle ändå göra vid det men ibland behöver man bara få tummen ur som de säger ;) 

Jag slänger in lite bilder pp hur rummet såg ut innan vi gjorde om det mest för att man glömmer så fort och för att det är så kul att se resultatet! 





Jag hade inte tagit någon bra bild tydligen på hur rummet såg ut innan med vår gamla soffa men slänger in bilden jag hade och även på vår gamla soffa 




Och nu kommer det bästa! 
Ny soffa, nya kuddar och nästan nytt bord!! Snyggtsnyggtsnyggt! 
Nu får bara Waldemar hålla sig borta från bordet så han inte biter på det!!