Igång igen

2016-12-29 13:47:21/Permalink/Hem/Kommentarer (0)

Jajjamen då var vi igång igen med renovering! Vi tog en liten paus och njöt lite av julen, men nu har julen städats ut och då är det dax för renovering igen!

Tom har tagit två veckors semester så då märker man stor skillnad på hur mycket man hinner på en dag!
Det är TV-rummet som står på tur att rustas upp och nu de två senaste dagarna har Tom reglat upp och isolerat taket så nu är det eldragning och takläggning som står på tur!
Skönt att vi är igång igen!



Gamla köket i lägenheten

2016-12-07 17:13:23/Permalink/Hem/Kommentarer (0)
Ja nu jäklar har det hänt! Vi är klara i gamla köket på ovanvåningen där det var en lägenhet förr i tiden. Man kan inte se en skymt av att det har varit ett kök där innan och man kan inte tro det är samma rum! Vi är så nöjda och detta är nog det finaste rummet hittills vi lyckats med! I detta rummet fick vi lägga nytt golv för plankgolvet var för skadat då många saker var byggda på plats som vi rev ut, men jag är så nöjd med golvet vi valde, det passar in så himla bra! Så i detta rummet har vi rivit rubbet och gjort nytt, det enda vi har behållit är dörrar och karmar annars är allt bytt, det känns så himla fräscht och fint! Nu återstår det bara att fylla rummet med något bra, vi får se om det blir garderob på ena väggen eller vad som händer. Och förresten! Jag är SÅÅ glad att vi tog fram tegelväggen i rummet! Så jäkla snyggt allt blev nu som helhet när det är färdigt! Nu till det roliga, här kommer lite före och efter bilder! Det är samma rum, tro det eller ej!!! FÖRE:
EFTER: