De nya loppismöblerna

2016-11-28 14:33:32/Permalink/Hem/Kommentarer (0)

Jag har ju helt glömt bort att visa före och efter bild på möblerna jag visade för ett tag sen som jag köpte på loppis! Så här kommer lite bilder på hur det blev :). Ska dock hitta några andra fina knoppar till byrån som passar bättre.


Golv och golvlister.

2016-11-27 22:04:00/Permalink/Hem/Kommentarer (0)

Idag har vi lagt klart golvet i gamla köket på ovanvåningen och även fått dit golvlister, dock fick vi inte dit dom bra på tegelväggen. Vi har lite problemas där för att det inte går att spika i den väggen, så det får bli ett problem för någon annan dag...
Nu ska det bara dras el till en extrakontakt, sedan är vi klara!!
Idag är det första advent, som tiden springer! Det var ju nyss sommarsemester! Vad är det som händer!!!! Eftersom det är första advent så har vi även vart nere en sväng på stan och tittat på julskyltningen (inte mycket att hurra för) och även ätit julsemlor! Mumsfilibabba!! Tack och hej för denna helgen säger vi nu!


Fult

2016-11-15 09:01:21/Permalink/Hem/Kommentarer (0)

Vi hade rörmokare här förra veckan som satte upp vårt element i gamla köket.
Vi har ju haft ett element i det rummet förr men vi ville inte ha det på samma ställe så de var tvungna att dra nya rör. Så vi hade rivit upp golvet till dit vi ville ha det och trodde de skulle gå med rören inne i golvet men nejnejnej.
De gick längst med hela väggen och rören hade ju alla dess möjliga olika färger! Rören var i koppar sen så var kopplingarna blandade silver och guld.... Riktigt fult om vi får säga det själva! Hade det varti källaren hade jag inte sagt nåt men i ett rum är det inte så snyggt! Så nu har vi målat allt vitt i samma färg som elementet, blev bättre i alla fall!


Lister och golv

2016-11-05 21:34:14/Permalink/Hem/Kommentarer (0)

Idag har det allra sista på toaletten där nere blivit klart! Listerna runt dörren är på plats och vår toalett verkar fixad och hel efter att en av deras rörmokare kom hit och titta på det ytterligare en gång. Gissningsvis så var nog toan uppsatt fel för den knakade massor när man satte sig på den och läckte, men nu är det inte ett ljud eller en enda vattendroppe! Det är en sån lättnad så det går inte att beskriva med ord!

Idag har vi även fått hjälp med att lägga golv där uppe! Det blir så fräscht och fint när allt är nytt! Detta rummet är verkligen det finaste vi har just nu!! Älskar tegelväggen det var verkligen värt allt besvär! Ska bli kul att se slutresultatet av rummet när alla möbler har kommit på plats!