Nya projekt

2016-10-31 12:58:22/Permalink/Hem/Kommentarer (0)

Jaha nu har jag visst tagit på mig fler nya projekt igen! Jag kan ju inte vara sysslolös ;)
Jag köpte en fin byrå på loppis förra veckan och en stol till mitt sminkbord! Byrån tänkte jag måla och sätta på nya knoppar, solen ska jag bara fräscha till och byta klädsel på. Jag köpte även tre jättefina tavelramar!!! Nu har jag massa ramar men inga bilder så det får väl bli ett projekt i sig!


Element nr 2

2016-10-25 21:07:47/Permalink/Hem/Kommentarer (0)
Ja vi köpte ju ett felvänt och för stort element till gamla köket som sagt, så nu köpte vi ett nytt i Falkenberg i helgen. Nu har vi äntligen målat klart det och pappa hjälpte oss med att få upp det på väggen idag. 
Så nu väntar vi bara på rörmokarna som ska koppla ihop det så vi får lite värme :). 
Det ska nog snart bli ett rum av detta med! 




Det händer igen..

2016-10-18 14:29:59/Permalink/Hem/Kommentarer (0)
Jajjamensan! Nu händer det igen! Inget vi köper/renoverar blir ju bra på första försöket!! Både badrumsskåpet uppe och nere var fel på när vi fick dem, även toafönstret ja allt är dåligt även fast det varit nytt! Och gissa nu då!!! 
Vårt nyaste fina badrum japp ja nu har toaletten börjat läcka! KUL! Alla rör ALLT är nytt och hur i hela jävla friden kan det då bli sämre än vad originalet från 40-talet var!!!! Jag blir så jävla trött! 
Varför kan det inte bara gå som det ska någon gång!!!!!

Krok

2016-10-16 21:27:14/Permalink/Hem/Kommentarer (0)
Idag kom vår lilla handdukskrok på plats! Man väntar längre med att göra allt småpill än de stora grejerna konstigt nog !! 






K-rauta har allt!

2016-10-10 13:52:58/Permalink/Hem/Kommentarer (0)
Igår skulle vi åka och köpa en krok till handdukarna på nya toan så när vi ändå var där passade vi på att spontantitta lite på en fondväggtapet till tvrummet och hör och häpna! Efter 3 kataloger och kanske efter tio max minuter så hittade vi en som vi båda gillade! Och kom även fram till hur vi vill ha det i hallen utanför toaletten !! 
Så skönt att veta redan nu hur vi vill ha det! Det spar vi in massor av tid på!!