Just nu

2015-10-28 07:37:44/Permalink/Hem/Kommentarer (0)
Just nu ser badrummet ut såhär! 


Gipsväggar och golv är på plats och taket är uppe! Det börjar ta form igen!! Så kul!!

Bygga upp

2015-10-24 07:56:34/Permalink/Hem/Kommentarer (0)
Så! Nu när toaletten där uppe är utriven och bara är ett skal så är det dax att bygga upp det igen till en funktionsduglig toa! 
Rören är nya och igår la pappa och Tom först trägolv sen gipsgolv över det och satte gips på väggarna! Så nu börjar det byggas upp igen! Så skoj!! Bildbomben kommer nu! Först från när rören inte är utbytta och fram till vad de hunnit med tills nu! 














Tror det kommer bli superfint!!!
Nu ska vi bara försöka komma fram till ett kakel nu i helen! Riktigt svårt!!! 


Fredag med NRJ

2015-10-19 07:27:17/Permalink/Hem/Kommentarer (0)
I fredags var en bra dag! Var en konstig dag som inte var lik någon annan! 
Syrran smsade mig tidigt på morgonen och sa skynda ner till statiol, nrj delar ut gratis bensin! Först tänkte jag neeeee jag har ju sovmorgon!!!! Så tänkte jag med att ne gratis bensin är för bra för att va sant så säkert någon hållhake! 
Men eftersom jag redan var vaken så tänkte jag äh skitsamma jag åker ner.. Så jag tog mig i kragen och satte mig i bilen och rullade ner för backen. 
Där nere var KAOS! Bilar överallt och köer från alla håll, poliser var på plats och både arga och glada folk var samlade! 
Som tur var blev jag invinkad före i kön så jag fick glida in där. Så tänkte jag de va ju inte så lång kö för jag stod precis innan man kör in till statiol. Men sen insåg jag att kön gick runt om i serpener....
Det tog mig 55 minuter att komma fram till pumpen! Bilen började koka och lukta gummi men jag kom fram och full gratis tank fick jag!! Wiiie! 




Det händer mycket som vanligt !

2015-10-15 14:40:46/Permalink/Hem/Kommentarer (0)
Jajjamen full rulle som alltid! 
Nu har vi många bollar i luften! 
Kontoret är lite finlir på just nu innan vi bestämt oss för tapeter. Så elementet är målat och även så fönsterbrädorna och fönstret.

Igår var rörmokare hos oss vilket slutade med att vi blev utan toalett helt och hållet, vi fick hälla spannar med vatten i toan.. Tillbaka till stenåldern men det var bara under en dag så nu är det fixat igen! 

Pappa har hjälpt oss med att riva allt på toan där uppe så nu är det den som står på tur! Ja toan där nere är också på tur samtidigt förvisso. 
Så idag ska vi såga av alla rören på toan där uppe så vi kan få in nya :). 

Vi har äntligen bestämt oss för en vask och spegel nu! Skööönt! Bara kakel kvar.. Svåra beslut!!! 

Sedan har vi även börjat riva garderoben där nere som ska bli en utbyggnad så vi får lite större toalett där nere.




Sedan!! Så har jag även provat på att baka havreflan! Det är nog första och sista gången! Det slutade mest i smulor och va verkligen skitsvårt!!! 




Så det är lite vad vi pysslar med just nu.... Pjuuuh! 

Hejdå ytterlampa

2015-10-07 08:30:53/Permalink/Hem/Kommentarer (0)
Blåser visst lite idag!! Jag var på ovanvåningen när jag hörde ett kras! Öppnade dörren och såg att det var vår ytterlampa... Någon där uppe vill nog inte att vi ska ha en för som det har krånglat med dessa ytterlampor!!! 








Badrum

2015-10-06 11:11:06/Permalink/Hem/Kommentarer (0)
Nu är det full rulle med badrummet på ovanvåningen! 
Pappa har vart hos oss och hjälpt oss att riva ner. 
Nu ska det bara bestämmas hur vi vill ha allt, svåååårt!! 
Men blir nog bra vad vi än väljer :)