Snälla föräldrar!

2015-05-31 19:52:37/Permalink/Hem/Kommentarer (0)
Nu har jag och Tom njutit av en underbar veckas semester i härliga Hvar. Underbart fin stad, det var en välbehövlig semester men nu är det tillbaka till verkligheten igen!
Under tiden som jag och Tom låg och sola och badade så har mina snälla föräldrar ägnat sig åt att tapetsera vårt sovrum! Så himla snällt och så fint det blev!!! Så tacksamma för hjälpen!

Listjävlar

2015-05-21 20:48:58/Permalink/Hem/Kommentarer (0)
Målningen blev så dålig idag så jag grät en skvätt, men inte blev det bättre för det :(. 
Färgen hinner torka innan jag målat klart så ser ut som skit just nu. Har stor lust att riva ut skiten och köpa färdigmålade vita lister istället.. Så besviken arg och ledsen :( 
Känns inte bra att åka utomlands nu och lämna det på detta viset.. Grrrrrr

Klart med tak för denna gången

2015-05-17 18:22:56/Permalink/Hem/Kommentarer (0)
Taket sitter där det ska, som en smäck! Elementen är målade (värsta jag gjort i mitt liv, nästan) vilket pilljobb. Och tapeterna är helt bestämda! 
Nu blir det lov för våran del för om 6 dagar bär det av mot varmare breddgrader! 











Takuppsättning

2015-05-16 20:06:35/Permalink/Hem/Kommentarer (0)
Idag har det vart takuppsättning som gällt! Grabbarna grus har jobbat på flitigt medans jag var på jobbet så nu är det nästan helt klart! 
Jag har inte kunnat bidra till så mycket mer än att räcka fram saker.
Mitt uppdrag är att jag ska klä om en stol nu, ska bli spännande att se hur det går! 








Förbannade valv jag hatar dig......

2015-05-10 19:13:27/Permalink/Hem/Kommentarer (0)
Nehe vet ni vad!!! Nu blir jag förbannad!!!!!!!!!!! Vi har lagt ner så mycket tid på vårt jävla valv med att måla, slipa och spackla, så bara spricker färgen!!! Vi åkte ut till Krauta idag och fick lite tips om en grundfärg som skulle bita på ALLT så vi gick hem med lättare steg och tänkte detta kommer bli bra! 
Vi slipade eller ja Tom slipade och slipade kämpade och kämpade! Det blev till och med trärent på sina ställen, så vi trodde att det skulle bli kanon! Sedan så grundade vi med den där jävla färgen men det blir fan samma ändåååå!!!!!!! 
Nu är jag så sur och river nog snart ner skiten!! En heldags jobb i onödan!!!





Pjuuh

2015-05-03 20:15:52/Permalink/Hem/Kommentarer (0)
Pjuh! Då var taket köpt, tapeten bestämd och listerna målade! 







El el el hemskt så mycket el

2015-05-03 11:17:45/Permalink/Hem/Kommentarer (0)
Idag så städar jag lägenheten så att vi bara kan stänga dörrarna in dit och låta det vara ett minne blott i några år eller så! Men det går väl sådär eftersom pappa och Tom håller på att dra om elen så finns det ingen ström och därav ingen dammsugning :D senare idag ska vi måla listerna i sovrummet :). Småpill just nu bara, men det måste göras det med!