12 timmars jobb ger resultat!

2015-04-26 21:41:30/Permalink/Hem/
Idag har varit en lång dag, närmare 12 timmar har vi grejat och donat i huset! Men de timmarna har verkligen gett stora resultat och nu kan vi bocka av mycket på vår lista av vad vi skulle få gjort! För det första så är pysselrummet helt klart, en stor lättnad för min del för det har tagit så mycket längre tid än vad jag trodde det skulle göra. Så nu är det super skönt att det är klart och fasen vad bra det blev!! Där kommer nog spenderas många timmar! 




Sen så har Tom och pappa fått upp isoleringen till taket, vilken ljuddämpning det blev!! 


Sedan började vi på att sätta upp renoveringstapeten och även det blev vi helt klara med!! Så nu är det bara tapeten som ska sitta ovanför, nya taket och måla lister och så som är kvar! Men fasen var svårt det var att tapetsera! Det får vi nog öva upp oss på, vi har ju en del rum att öva i!!






Sen efter en del tänkande så kom vi fram till att riva ut väggen mellan sovrum och lägenheten. Som jag förstod det var det ett valv där när farmor och farfar flyttade in men de valde att sätta upp en vägg där när de hyrde ut lägenheten. Så nu har vi en fin öppen planlösning där uppe och det blev mycket ljusare och fräschare, jättebra! 
Är så sjukt nöjd med våra insatser idag!!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback